Algemeen    Onze procedure    Ons Voorstel    Hechting

Ons Voorstel


 

Donderdag 15 september 2005

Na een paar daagjes uitwaaien op Texel rijden we nietsvermoedend op de ringweg Amsterdam als om 11.20 uur de telefoon gaat. "Meiling" staat er in het display!! Goh, waar bellen die nu voor, denk je dan ook nog. Het is Wijnie Rozendaal met het geweldige nieuws dat we de papa en mama mogen worden van een kerngezonde zoon!! Wat er dan door je heen gaat, valt met geen pen te beschrijven. Je hebt al vele malen geprobeerd om je voor te stellen hoe dat moment zal zijn, maar dat komt echt niet overeen met de werkelijkheid!

Na een parkeerplaats te hebben opgezocht (vind deze maar eens op de ringweg!) hebben we, nog helemaal beduusd, Wijnie teruggebeld voor nadere informatie. Ons kereltje is geboren op 8 juli 2005 in Hsintien City, Taiwan en is kerngezond. Hij heeft de namen Su-Chuang en wij geven hem daarbij de roepnaam Sem. Hij woog bij de geboorte 2.970 gram en was 50 cm klein. Op 31 augustus is hij voor het laatst gewogen en toen was hij 5 kilo en was hij in lengte flink toegenomen tot 56 cm. Sem is een tevreden baby en ontwikkelt zich prima.

De rest van de reis naar huis was erg vreemd en onwerkelijk. Toen we thuis waren hebben we het eerst even laten bezinken.....

we zijn papa en mama!!!

Top